Гледај у једном даху: Нова сезона серије "12 речи" на MOVE платформи

Supernova
Гледај у једном даху: Нова сезона серије "12 речи" на MOVE платформи

Након узбудљивих првих епизода, на MOVE платформу у Supernovој постављена је и друга сезона популарне домаће серије "12 речи".

Нова сезона доноси нам и нове авантуре, неочекиване обрте и драматичне ситуације. На који начин млади адвокат Милош Ивановић покушава да среди свој живот након догађаја који су обиљежили прву сезону сазнаћете у наредних 12 епизода које можете да бинџујете по једнократној цијени од 7 КМ на MOVE платформи, а серија вам је доступна 20 дана од дана активације.

У новим епизодама серије осим глумаца које смо упознали у првој сезони, Виктора Савића и Иване Вуковић, улоге су повјерене и Николи Пејаковићу, Душку Радовићу, Небојши Миловановићу, Слободану Боди Нинковићу, Бранки Пујић, Тихомиру Станићу, Петру Новаковићу, Денису Мурићу, као и младим глумцима Василију Батрићевићу, Александри Ризановић, Николи Шурбановићу, Стевану Старчевићу, Данилу Миловановићу и Данилу Никитовићу. Екипи глумаца су се придружила и велика имена као што су Весна Тривалић и Драгомир Мршић.

За више информација о активацији серије позовите Контакт центар на бесплатан број 0800 30 630 или посјетите најближу Super пословницу.

Уживајте у вашој омиљеној серији уз MOVE и Supernovu!

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана