Gledaj u jednom dahu: Nova sezona serije "12 reči" na MOVE platformi

Supernova
Gledaj u jednom dahu: Nova sezona serije "12 reči" na MOVE platformi

Nakon uzbudljivih prvih epizoda, na MOVE platformu u Supernovoj postavljena je i druga sezona popularne domaće serije "12 reči".

Nova sezona donosi nam i nove avanture, neočekivane obrte i dramatične situacije. Na koji način mladi advokat Miloš Ivanović pokušava da sredi svoj život nakon događaja koji su obilježili prvu sezonu saznaćete u narednih 12 epizoda koje možete da bindžujete po jednokratnoj cijeni od 7 KM na MOVE platformi, a serija vam je dostupna 20 dana od dana aktivacije.

U novim epizodama serije osim glumaca koje smo upoznali u prvoj sezoni, Viktora Savića i Ivane Vuković, uloge su povjerene i Nikoli Pejakoviću, Dušku Radoviću, Nebojši Milovanoviću, Slobodanu Bodi Ninkoviću, Branki Pujić, Tihomiru Staniću, Petru Novakoviću, Denisu Muriću, kao i mladim glumcima Vasiliju Batrićeviću, Aleksandri Rizanović, Nikoli Šurbanoviću, Stevanu Starčeviću, Danilu Milovanoviću i Danilu Nikitoviću. Ekipi glumaca su se pridružila i velika imena kao što su Vesna Trivalić i Dragomir Mršić.

Za više informacija o aktivaciji serije pozovite Kontakt centar na besplatan broj 0800 30 630 ili posjetite najbližu Super poslovnicu.

Uživajte u vašoj omiljenoj seriji uz MOVE i Supernovu!

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana