„ГЛАС“ поклања улазнице за филм „Руски конзул“

Г.С.
„ГЛАС“ поклања улазнице за филм „Руски конзул“

Портал "Гласа Српске" и "Синеплекс Палас" најбржим читаоцима поклањају улазнице за филм „Jорговани“.

Првих пет читалаца који нам данас у 12 часова  пошаљу податке са именом, презименом и бројем телефона на mail [email protected] добиће пакет од двије улазнице за  вечерашњу пројекцију филма од 19.15 часова.

О филму

- Филм “Руски конзул”, рађен по мотивима истоименог романа Вука Драшковића, а у режији Мирослава Лекића, премијерно је приказан у бањалучком “Синеплексу Палас” уз присуство дијела глумачке и ауторске екипе.

У овом остварењу, чији сценарио су заједно са Лекићем писали Игор Бојовић и Владимир Табашевић, глуме Жарко Лаушевић, Небојша Дугалић, Светозар Цветковић, Паулина Манов, Петар Зекавица, Висар Вишка, Енвер Петровци, Даница Радуловић и други.

Прича “Руског конзула” смјештена је у седамдесете године прошлог вијека, период који је био кључан за косовско-метохијску кризу. Радња прати српског доктора Илију Јовића (Небојша Дугалић) који по казни бива премјештен у болницу у Призрену. Ту упознаје пацијента, професора историје Љубу Божовића, и њиховим сусретом креће заплет. Божовић, који себе назива руским конзулом Иваном Јастребовим, бива мета албанских моћника, а Југовић бива уплетен у причу која њега и људе око њега одводи путевима различитих сукоба.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана