Филм “Олуја” вечерас премијерно у Бањалуци: Рат у очима обичног човјека

М. М.
Филм “Олуја” вечерас премијерно у Бањалуци: Рат у очима обичног човјека

БАЊАЛУКА - Филм “Олуја” у режији Милоша Радуновића вечерас ће премијерно бити приказан у бањалучком “Синеплексу Палас”, уз присуство ауторске и глумачке екипе.

Премијерно извођење почиње у 19.30 часова, а како је најављено из “Синеплекса Палас” премијери ће присуствовати режисер Милош Радуновић те глумци Јово Максић, Златан Видовић, Иван Вујић и Милица Кнежевић.

- “Олуја” је драма о рату испричана из угла обичног човјека, кога маестрално глуми Јово Максић у улози Илије, чији је једини циљ да заштити и сачува своју породицу, огњиште и село у којем је одрастао са друговима који су му силом прилика постали саборци, а чије се животне приче преплићу. Са жељом да спријечи даље нападе на село, гдје је замало остао без сина Петра, Илија формира диверзантску јединицу, с циљем да уништи непријатељско гнијездо одакле се напада село. У тој бици за опстанак наши јунаци воде и своје личне битке, а њихове породице бивају приморане да напусте своје домове и потраже спас у непрегледној колони која креће ка матици, ка Србији - стоји опису радње филма, који ће од сутра бити доступан на редовном биоскопском репертоару.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана