Film “Oluja” večeras premijerno u Banjaluci: Rat u očima običnog čovjeka

M. M.
Film “Oluja” večeras premijerno u Banjaluci: Rat u očima običnog čovjeka

BANjALUKA - Film “Oluja” u režiji Miloša Radunovića večeras će premijerno biti prikazan u banjalučkom “Sinepleksu Palas”, uz prisustvo autorske i glumačke ekipe.

Premijerno izvođenje počinje u 19.30 časova, a kako je najavljeno iz “Sinepleksa Palas” premijeri će prisustvovati režiser Miloš Radunović te glumci Jovo Maksić, Zlatan Vidović, Ivan Vujić i Milica Knežević.

- “Oluja” je drama o ratu ispričana iz ugla običnog čovjeka, koga maestralno glumi Jovo Maksić u ulozi Ilije, čiji je jedini cilj da zaštiti i sačuva svoju porodicu, ognjište i selo u kojem je odrastao sa drugovima koji su mu silom prilika postali saborci, a čije se životne priče prepliću. Sa željom da spriječi dalje napade na selo, gdje je zamalo ostao bez sina Petra, Ilija formira diverzantsku jedinicu, s ciljem da uništi neprijateljsko gnijezdo odakle se napada selo. U toj bici za opstanak naši junaci vode i svoje lične bitke, a njihove porodice bivaju primorane da napuste svoje domove i potraže spas u nepreglednoj koloni koja kreće ka matici, ka Srbiji - stoji opisu radnje filma, koji će od sutra biti dostupan na redovnom bioskopskom repertoaru.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana