Дјечји филмови бесплатно у Онлајн биоскопу “Мој off”: Невјероватни свјетови и породичне авантуре

Г.С.
Дјечји филмови бесплатно у Онлајн биоскопу “Мој off”: Невјероватни свјетови и породичне авантуре

Филмови за дјецу и породичне авантуре из разних дијелова свијета од овог петка доступни су за гледање у Онлајн биоскопу “Мој off” поводом Свјетског дана породице, поручили су са ове платформе за гледање филмова.

Више од тридесет дјечјих филмова норвешке, данске, чешке, француске и других европских продукција, али и америчке кинематографије, већ се нашло ­на репертоару овог биоскопа.

На овај начин Онлајн биоскоп “Мој off” прикључује се обиљежавању датума који има за циљ истицање и подржавање породице и њених вриједности.

Током сљедеће седмице на поменутој платформи ће за бесплатно гледање бити доступно десет издвојених наслова - од синхронизованих анимација “Чудовиштанце Моли”, “Цирклин, Коко и дивљи носорог”, “Чувари Оза”, “У шуми Хаки Баки”, “Аврил и невјероватни свијет” до играних авантура за најмлађе “Господин Жаба”, “О совама и мишевима”, “Човјечуљак”, “Ласте и Амазонци” и “Изгубљено-нађено”.

Многи се сјећају краткометражног анимираног филма “Мали реморкер”, а његов наставак “Мали весељак: Брод спасилац” је дугометражни дјечји филм који је сада на репертоару биоскопа.

“Мали весељак: Брод спасилац” је оригинална норвешка прича о малом броду спасиоцу из приморског градића који је унапријеђен у главни спасилачки брод у великој луци, и који спасава свијет уз помоћ његових старих пријатеља. Филм је заснован на дјечјој књизи “Елијас: Мали брод спасилац”, која је објављена 1999. године у Норвешкој.

“Чудовиштанце Моли”, анимација која је на Берлинском филмском фестивалу 2016. номинована за “Кристалног медвједа”, у својој причи прати једну омању породицу. Моли једва чека да се беба чудовиште излеже из јајета, али Молини родитељи прво морају отићи на острво с јајима како би сачекали да се принова излеже.

Филм “Аврил и невјероватни свијет”, који ће такође бити доступан за гледање, је прича о породици научника која је на прагу проналаска моћног серума непобједивости, али када родитељи изненада бивају мистериозно отети, иза себе остављају своју малољетну кћерку Аврил. Десет година касније заједно с мачком Дарвином и својим поузданим пријатељем, Аврил креће у потрагу.

Сви поменути филмови биће доступни за гледање седам дана.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана