Dječji filmovi besplatno u Onlajn bioskopu “Moj off”: Nevjerovatni svjetovi i porodične avanture

G.S.
Dječji filmovi besplatno u Onlajn bioskopu “Moj off”: Nevjerovatni svjetovi i porodične avanture

Filmovi za djecu i porodične avanture iz raznih dijelova svijeta od ovog petka dostupni su za gledanje u Onlajn bioskopu “Moj off” povodom Svjetskog dana porodice, poručili su sa ove platforme za gledanje filmova.

Više od trideset dječjih filmova norveške, danske, češke, francuske i drugih evropskih produkcija, ali i američke kinematografije, već se našlo ­na repertoaru ovog bioskopa.

Na ovaj način Onlajn bioskop “Moj off” priključuje se obilježavanju datuma koji ima za cilj isticanje i podržavanje porodice i njenih vrijednosti.

Tokom sljedeće sedmice na pomenutoj platformi će za besplatno gledanje biti dostupno deset izdvojenih naslova - od sinhronizovanih animacija “Čudovištance Moli”, “Cirklin, Koko i divlji nosorog”, “Čuvari Oza”, “U šumi Haki Baki”, “Avril i nevjerovatni svijet” do igranih avantura za najmlađe “Gospodin Žaba”, “O sovama i miševima”, “Čovječuljak”, “Laste i Amazonci” i “Izgubljeno-nađeno”.

Mnogi se sjećaju kratkometražnog animiranog filma “Mali remorker”, a njegov nastavak “Mali veseljak: Brod spasilac” je dugometražni dječji film koji je sada na repertoaru bioskopa.

“Mali veseljak: Brod spasilac” je originalna norveška priča o malom brodu spasiocu iz primorskog gradića koji je unaprijeđen u glavni spasilački brod u velikoj luci, i koji spasava svijet uz pomoć njegovih starih prijatelja. Film je zasnovan na dječjoj knjizi “Elijas: Mali brod spasilac”, koja je objavljena 1999. godine u Norveškoj.

“Čudovištance Moli”, animacija koja je na Berlinskom filmskom festivalu 2016. nominovana za “Kristalnog medvjeda”, u svojoj priči prati jednu omanju porodicu. Moli jedva čeka da se beba čudovište izleže iz jajeta, ali Molini roditelji prvo moraju otići na ostrvo s jajima kako bi sačekali da se prinova izleže.

Film “Avril i nevjerovatni svijet”, koji će takođe biti dostupan za gledanje, je priča o porodici naučnika koja je na pragu pronalaska moćnog seruma nepobjedivosti, ali kada roditelji iznenada bivaju misteriozno oteti, iza sebe ostavljaju svoju maloljetnu kćerku Avril. Deset godina kasnije zajedno s mačkom Darvinom i svojim pouzdanim prijateljem, Avril kreće u potragu.

Svi pomenuti filmovi biće dostupni za gledanje sedam dana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana