„Bullet Train“ у биоскопе стиже наредне године: Бред Пит као акциони јунак

Б. П.
„Bullet Train“ у биоскопе стиже наредне године: Бред Пит као акциони јунак

Акциони спектакл са спектакуларном глумачком поставом „Bullet Train“ у биоскопе стиже 1. јула 2022, на отварање љетне сезоне.

Холивудски суперстар Бред Пит тумачи главну улогу, a партнерka му је Сандра Булок. Уз њих се појављују глумци Мајкл Шенон, Ендрју Коџи и Џои Кинг, док је за режију задужен Дејвид Лич.

Зак Олкевиц написао је сценарио, заснован на јапанском роману „Maria Beetle “, писца Котара Исака, који је сарађивао и на сценарију за филмску адаптацију. У роману се пет атентатора нађе у брзом возу који вози на релацији од Токија до Мориоке са само неколико заустављања између. Плаћеници откривају како њихове мисије нису повезане једна с другом, али се за петорку ускоро намећу два питања: Ко ће жив напустити воз и шта га чека на последњој станици?

Питу је ово први филм у биоскопима након „Оскаром“ награђене улоге у филму „Било једном у Холивуду ”, Квентина Тарантина. Режисер Антон Фукоа, првобитно је развио овај пројект као продуцент, заједно са Личом и Кели Мекормик преко њихове компаније „87North”, која је радила филм „Атомска плавуша“.

Издвачка кућа „Harvil Secker “објавила је роман „ Bullet Train  на енглеском језику.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана