„Bullet Train“ u bioskope stiže naredne godine: Bred Pit kao akcioni junak

B. P.
„Bullet Train“ u bioskope stiže naredne godine: Bred Pit kao akcioni junak

Akcioni spektakl sa spektakularnom glumačkom postavom „Bullet Train“ u bioskope stiže 1. jula 2022, na otvaranje ljetne sezone.

Holivudski superstar Bred Pit tumači glavnu ulogu, a partnerka mu je Sandra Bulok. Uz njih se pojavljuju glumci Majkl Šenon, Endrju Kodži i Džoi King, dok je za režiju zadužen Dejvid Lič.

Zak Olkevic napisao je scenario, zasnovan na japanskom romanu „Maria Beetle “, pisca Kotara Isaka, koji je sarađivao i na scenariju za filmsku adaptaciju. U romanu se pet atentatora nađe u brzom vozu koji vozi na relaciji od Tokija do Morioke sa samo nekoliko zaustavljanja između. Plaćenici otkrivaju kako njihove misije nisu povezane jedna s drugom, ali se za petorku uskoro nameću dva pitanja: Ko će živ napustiti voz i šta ga čeka na poslednjoj stanici?

Pitu je ovo prvi film u bioskopima nakon „Oskarom“ nagrađene uloge u filmu „Bilo jednom u Holivudu ”, Kventina Tarantina. Režiser Anton Fukoa, prvobitno je razvio ovaj projekt kao producent, zajedno sa Ličom i Keli Mekormik preko njihove kompanije „87North”, koja je radila film „Atomska plavuša“.

Izdvačka kuća „Harvil Secker “objavila je roman „ Bullet Train  na engleskom jeziku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana