Бен Афлек открива детаље око улоге његовог Бетмена у филму "The Flash"

Г.С.
Бен Афлек открива детаље око улоге његовог Бетмена у филму "The Flash"

Филм "The Flash" ће по први пут икад приказати два различита Бетмена у једном филму, али изгледа да један од њих неће имати пуно времена за славу.

У интервјуу за ТХР, Бен Афлек је открио да његова верзија Бетмена неће имати велику улогу ни утицај на радњу овог филма упркос великом очекивању фанова.

"Схватио сам како треба одиграти улогу Бетмена и мислим да сам одрадио јако добар посао у филму "The Flash". За пет минута колико сам био тамо, све је супер испало. Све је у тону. Просто морате да схватите и одрадите верзију ваше замишљење верзије овог лика. Шта требате урадити да се сједините с њим? Све то сам пробао и задовољан сам са свим што смо урадили, поготово у мом првом Бетмен појављивању у филму "Batman v Superman "."

Глумац је већ безброј пута потврдио да ћемо у филму "The Flash" посљедњи пут видјети његовог Бетмена на дјелу. Ипак за сада то није истина, с обзиром на то да је потврђено да ће Афлек имати мини камео у остварењу "Aquaman and the Lost Kingdom " које излази у децембру.

Знајући да је главна радња The Flash филма комплетан ресет ДЦ филмског универзума и увод у нови ДЦ филмски универзум Џејмса Гана, остаје да се види да ли ће планирани камео у Аљуаману остати или ће бити избачен.

У већ поменутом The Flashу добијамо врло занимљив скуп суперхероја од два различита Флеша са Езром Милером у улози обојице, Мајкл Китоновог Бетмена, Бен Афлековог Бетмена али и Каре Зор Ел познатије као Супергирл, а уз њих у пакету стиже и Генерал Зод у улози негативца.

Афлек је уз ово демантовао све спекулације око његове улоге у продукцији будућих ДЦ филмова. Оригинално је он требао да режира филм The Batman, у којем би он играо главну улогу, док штафету нису преузели Мет Ривс и Роберт Патинсон.

Афлек сматра да себе не види у дирекцији у којој ДЦ иде и да никако не може да замисли да ишта режира у визији Џејсма Гана, иако му жели све најбоље, преноси Б92.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана