Ben Aflek otkriva detalje oko uloge njegovog Betmena u filmu "The Flash"

G.S.
Ben Aflek otkriva detalje oko uloge njegovog Betmena u filmu "The Flash"

Film "The Flash" će po prvi put ikad prikazati dva različita Betmena u jednom filmu, ali izgleda da jedan od njih neće imati puno vremena za slavu.

U intervjuu za THR, Ben Aflek je otkrio da njegova verzija Betmena neće imati veliku ulogu ni uticaj na radnju ovog filma uprkos velikom očekivanju fanova.

"Shvatio sam kako treba odigrati ulogu Betmena i mislim da sam odradio jako dobar posao u filmu "The Flash". Za pet minuta koliko sam bio tamo, sve je super ispalo. Sve je u tonu. Prosto morate da shvatite i odradite verziju vaše zamišljenje verzije ovog lika. Šta trebate uraditi da se sjedinite s njim? Sve to sam probao i zadovoljan sam sa svim što smo uradili, pogotovo u mom prvom Betmen pojavljivanju u filmu "Batman v Superman "."

Glumac je već bezbroj puta potvrdio da ćemo u filmu "The Flash" posljednji put vidjeti njegovog Betmena na djelu. Ipak za sada to nije istina, s obzirom na to da je potvrđeno da će Aflek imati mini kameo u ostvarenju "Aquaman and the Lost Kingdom " koje izlazi u decembru.

Znajući da je glavna radnja The Flash filma kompletan reset DC filmskog univerzuma i uvod u novi DC filmski univerzum Džejmsa Gana, ostaje da se vidi da li će planirani kameo u Aljuamanu ostati ili će biti izbačen.

U već pomenutom The Flashu dobijamo vrlo zanimljiv skup superheroja od dva različita Fleša sa Ezrom Milerom u ulozi obojice, Majkl Kitonovog Betmena, Ben Aflekovog Betmena ali i Kare Zor El poznatije kao Supergirl, a uz njih u paketu stiže i General Zod u ulozi negativca.

Aflek je uz ovo demantovao sve spekulacije oko njegove uloge u produkciji budućih DC filmova. Originalno je on trebao da režira film The Batman, u kojem bi on igrao glavnu ulogu, dok štafetu nisu preuzeli Met Rivs i Robert Patinson.

Aflek smatra da sebe ne vidi u direkciji u kojoj DC ide i da nikako ne može da zamisli da išta režira u viziji Džejsma Gana, iako mu želi sve najbolje, prenosi B92.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana