Жутој 13 година затвора за убиство газде у Травнику

avaz.ba
Жутој 13 година затвора за убиство газде у Травнику

НОВИ ТРАВНИК - Вијеће Кантоналног суда у Новом Травнику, којим је предсједавао судија Дармин Авдић, данас је изрекло неправоснажну пресуду којом је Сања Ђонлић звана Жута осуђена на 13 година затвора за убиство Хусе Тахировића.

Према наводима из пресуде, Сања Ђонлић је 13. јануара ове године у угоститељском објекту „Астор" у Травнику, гдје је радила као конобарица, у свађи и нагуравању с газдом Хусом Тахировићем, са шанка дохватила нож и зарила му га у лијеву страну грудног коша.

Након тога је напустила објект, оставивши рањеног Тахировића да искрвари.

Сањи Ђонлић продужен је притвор до упућивања на издржавање изречене казне затвора, о чему ће суд сачинити посебну одлуку.

Суд је, такође, донио одлуку којом се Сања Ђонлић обавезује да оштећенима Адису Тахировићу и Адиси Тахировић на име душевне боли као нематеријалне штете због смрти родитеља исплати износ од по 20.000 КМ, а оштећеној Еми Тахировић, такође на име душевне боли као нематеријалне штете због смрти супружника износ од 20.000 КМ. У преосталом дијелу постављених имовинскоправних захтјева оштећени се упућују на парнични поступак, преноси Аваз.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана