Због продаје и давања дроге другима Леа Докмановић осуђена на 32 мјесеца затвора

Н. Т.
Због продаје и давања дроге другима Леа Докмановић осуђена на 32 мјесеца затвора

БАЊАЛУКА - Леа Докмановић (20) из Бањалуке осуђена је у Окружном суду на јединствену казну од двије године и осам мјесеци затвора због продаје наркотика и омогућавање другима да уживају дрогу.

Пресуду, која је неправоснажна,  је изрекло вијеће којим је  предсједавао судија Бранимир Јукић. Докмановићевој је  у казну урачунато вријеме које је провела у притвору од 3. до 20. јуна 2019. године.

Она је добила годину затвора за продају дроге, а двије године јер је другима омогућавала да уживају наркотике па јој је изречена јединствена казна од 32 мјесеца затвора.

Према оптужници, Докмановићева је од децембра 2018. до јуна 2019. године продавала марихуану и спид, те да је у једном кафићу Амеру Исаковићу продала таблету екстазија за 20 КМ.

Осим тога, терете је и да је у истом периоду другима омогућавала да уживају дрогу у стану Наила и Медине Капо у Бањалуци. Осим тога, на терет јојсе стављало да је у истом периоду у стану Наила и Медине Капо у Бањалуци другима омогућавала да уживају дрогу.

Она је ухапшена у акцији Клуб коју су 2019. године извели припадници бањалучке полиције.

Међутим током суђења инспектори који су водили случај рекли су да се та акција звала „Дом", али је грешком у саопштењу за јавност написано да се акција зове „Клуб".

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана