„Све је била глума“: Почело суђење Хофману због шамарања конобара

ГС
„Све је била глума“: Почело суђење Хофману због шамарања конобара

У Основном суду у Руми данас је почело суђење Миљану Видовићу Хофману због сумње да је починио кривично дјело злостављање и мучење.

Миљану Видовићу Хофману се суди због сумње да је малтретирао и шамарао конобара једног ресторана у Иригу а на снимку тог инцидента који се појавио на друштвеним мрежама види се како се осумњичени оштећеном уноси у лице и обраћа му се непријатним тоном, а у једном тренутку га гризе за образ и хвата га за лице.

Износећи одбрану, Видовић је изјавио да је због шале већ четири мјесеца у затвору а не са својим кћекама и породицом, пише Блиц.рс.

"Ово је једна неслана шала због које сва ова четири мјесеца нисам са породицом. Оштећеног познајем из ресторана, био сам тамо тог дана. Претходно смо се договорили да снимимо скеч. Све је то била глума. Ништа није било стварно. Ни једном га нисам ударио, пипнуо сам га само за потребе снимка, али га нисам угрозио. Имао сам и претходне сличне скечеве на друштвеним мрежама. Снимак није направљен мојим телефоном, ја га нисам ставио на мреже и не знам ко га је ставио", рекао је Видовић.

Видовић је истакао да је објављени снимак исјечен, те да приказује само оно што њему не одговара и што му не иде у прилог.

"Овај снимак што је објављен приказује само оно што мени не одговара, нема оног што је било пре и после тога. Оштећеног ни једном радњом на снимку нисам угрозио", истакао је Видовић.

Злогласни Хофмани који су харали Модричом ухапшени су у Београду.

Сљедеће рочиште заказано је за 23. фебруар а одбрана је затражила да се Видовићу укине притвор или да се замијени блажом мјером, кућним притвором.

Браћа Љубан и Миљан Хофман нашли су се у центру пажње јавности након што је објављено неколико снимака на којима они малтретирају друге људе.

Највише пажње је привукао онај из Модриче на којем обилазе угоститељске објекте и пријете власницима. Касније је објављен и снимак Миљана Видовића на којем шамара једног конобара јер се наводно непримјерено обраћао његовој кћерки.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана