Которварошанину пронађена дрога у кући након што му је полиција дошла на врата због насиља у породици

ГС
Foto: Кликс

Полиција у Котор Вароши је ухапсила мушкарца из тог мјеста због посједовања дроге спид, коју су му пронашли након што су у стамбени објекат у којем живи дошли према пријави насиља у породици.

Полицијски службеници Полицијске станице Котор Варош, 19.10.2023. године, лишили су слободе и извршили криминалистичку обраду лица А. М. из Котор Вароша, због постојања основа сумње да је починило кривично дјело "Неовлаштена производња и промет опојних дрога" и "Насиље у породици или породичној заједници".

Приликом предузимања мјера и радњи у вези пријаве насиља у породици, у стану у Котор Вароши који користи особа А. М., пронађене су и одузете 22 пвц врећице са садржајем бијеле прашкасте материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу спид, укупне бруто масе око 22 грама. Судећи према фотографијама, дрогу је држао у замрзивачу, у посуди за лед.

У вези с њим су ухапшени и М. Г. и Е. Л. такође из Котор Вароша због постојања основа сумње да су починили кривично дјело "Неовлаштена производња и промет опојних дрога".

На основу наредбе судије Основног суда у Котор Вароши, а уз претходну сагласност дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Бања Лука, 19.10.2023. године, извршен је претрес стана које користи лице Е. Л, којом приликом је пронађена и одузета пвц врећица у којој се налазила одређена количина бијеле прашкасте материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу спид, метална кутија са траговима зелене биљне материја која својим изгледом асоцира на опојну дрогу марихуану и метална дробилица, као и други предмети који се могу довести у везу са кривичним дјелом "Неовлаштена производња и промет опојних дрога".

Све мјере и радње предузете су под надзором дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Бања Лука, преноси Кликс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана