Зворничанин оптужен за крађу: Оштетио жену за 3.500 КМ

ГС
Зворничанин оптужен за крађу: Оштетио жену за 3.500 КМ

Душан Р. из Зворника оптужен је да је са једне самоуслужне аутопраонице узео ствари вриједне 3.500 марака које је заборавила С.Ј. која је ту прала ауто.

Наиме, терете га да је крађу починио 24. децембра 2023. године око 12.15 у Зворнику, док се налазио у кругу самоуслужне праонице.
Он је примијетио да је Ј.С. отишла аутом а да није са собом понијела ствари које је у тој праоници за вријеме прања и чишћења одложила поред возила.
Осумњичени је узео њену кожну јакну Манго, торбу у којој су се налазили фен за косу марке Дyсон кожни каиш марке Гуцци, два несесера у којима се налазила шминка, четири паковања сочива за вид и прстен сиве боје са цирконом и дијамантима.
Узео је и платнену врећицу у којој се налазила кацига за скијање, платнене рукавице и наочаре за скијање.

Он је те предмете ставио у своје возило, а потом отишао магистралним путем у правцу Зворника , оштетивши власника Ј. С. за износ од 3.500 КМ.

– Дакле, одузео туђу покретну ствар у намјери да је противправно присвоји чиме је, починио кривично дјело крађа из члана 224 став 1. Кривичног законика Републике Српске – наводи се у оптужници.

Ову оптужницу Окружног јавног тужилаштва у Бијељини потврдио је Основни суд у Зворнику,преноси Српскаинфо.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана