Зауставио трамвај и умро: Возач преминуо код Вуковог споменика!

Курир
Зауставио трамвај и умро: Возач преминуо код Вуковог споменика!

Београд - Како “Курир” сазнаје, Г. Р. (46), возач трамваја, преминуо је усљед инфаркта, који му се догодио током вожње на линији број 7, око 21.15 код Вуковог споменика.

Несрећни човјек је непосредно пред смрт успорио трамвај у Булевару краља Александра и, умјесто да иде право ка Устаничкој улици, скренуо је код Вуковог споменика ка Новом гробљу и зауставио трамвај, тако да нико од путника није повријеђен.

Путници трамваја и очевици били су у шоку јер им је млад човјек преминуо пред очима, а за “Курир” кажу да ништа није указивало на трагедију.

- Код Цркве Светог Марка изашао је из возила и померио шине, ниједног тренутка нисмо помислили да с њим нешто није у реду. Код Правног факултета нормално је стао, примио путнике и наставио пут. Код хотела Метропол почео је да успорава и тек кад је скренуо код Вуковог споменика ка Новом гробљу, схватили смо да нешто није у реду. Неки од путника који су били ближи његовој кабини приметили су само да му је клонула глава. Сви смо скочили и покушали да му помогнемо до доласка Хитне помоћи, али, нажалост, у томе нисмо успели - рекао је за “Курир” очевидац и путник Д. Ј.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана