Zaustavio tramvaj i umro: Vozač preminuo kod Vukovog spomenika!

Kurir
Zaustavio tramvaj i umro: Vozač preminuo kod Vukovog spomenika!

Beograd - Kako “Kurir” saznaje, G. R. (46), vozač tramvaja, preminuo je usljed infarkta, koji mu se dogodio tokom vožnje na liniji broj 7, oko 21.15 kod Vukovog spomenika.

Nesrećni čovjek je neposredno pred smrt usporio tramvaj u Bulevaru kralja Aleksandra i, umjesto da ide pravo ka Ustaničkoj ulici, skrenuo je kod Vukovog spomenika ka Novom groblju i zaustavio tramvaj, tako da niko od putnika nije povrijeđen.

Putnici tramvaja i očevici bili su u šoku jer im je mlad čovjek preminuo pred očima, a za “Kurir” kažu da ništa nije ukazivalo na tragediju.

- Kod Crkve Svetog Marka izašao je iz vozila i pomerio šine, nijednog trenutka nismo pomislili da s njim nešto nije u redu. Kod Pravnog fakulteta normalno je stao, primio putnike i nastavio put. Kod hotela Metropol počeo je da usporava i tek kad je skrenuo kod Vukovog spomenika ka Novom groblju, shvatili smo da nešto nije u redu. Neki od putnika koji su bili bliži njegovoj kabini primetili su samo da mu je klonula glava. Svi smo skočili i pokušali da mu pomognemo do dolaska Hitne pomoći, ali, nažalost, u tome nismo uspeli - rekao je za “Kurir” očevidac i putnik D. J.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana