Заједничко дјеловање разоткрило отмичаре: Успјешна сарадња полиција Источног Сарајева и Сарајева

Небојша Томашевић
Заједничко дјеловање разоткрило отмичаре: Успјешна сарадња полиција Источног Сарајева и Сарајева

САРАЈЕВО – Полиције Источног Сарајева и Сарајева имају веома добру сарадњу која се исказала кроз ефикасну акцију откривања и хапшења отмичара Ениса Резаковића.

Управо због ове акције Комесар Министарства унутрашњих послова Кантона Сарајево похвалио је рад колега у Полицијској управи Источно Сарајево. У  ПУ Источно Сарајево истичу да  ће та добра сарадња бити и убудуће у циљу смањења криминала.

Како сазнајемо, ефикасном акцијом полицајци из Источног Сарајева  су убрзо након отмице Резаковића открили возило које су користили отмичари те су их након тога пронашли.

У писму похвале МУП-а КС се наводи да је управо захваљујући сарадњи са колегама из ПУ Источно Сарајево овај случај брзо и ефикасно ријешен.

Четири особе Резаковића су отеле 26. јануара непосредно након што је изашао из затвора.

Брзом акцијом полиције Источног Сарајева и Кантона Сарајево истог дана су у вечерњим часовима откривени отмичари који су ухапшени у Палама. Ради се о Ј.Б. (36), М.К (33), А.С. (47) и А.Ф. (36), сви из Сарајева којима је након испитивања одређен притвор.

Према незваничним информацијама, они су Резаковића отели због наводног дуга од 20.000 КМ који је настао док је он био на слободу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана