Возач ухапшен јер је кријумчарио осам миграната у „мерцедесу“ са лажним таблицама

Срна
Foto: Илустрација

ДОБОЈ - Полиција је у Добоју ухапсила Н.Д. из Бихаћа код којег је возилу пронађено седам лица из Бангладеша и једно из Пакистана без докумената.

Тужилац се изјаснио  да наведено кривично дјело има обиљежје кријумчарења лица, а путничко возило „мерцедес“ којим је управљало лице Н.Д. одузето је јер је утврђено да се на њему налазе неприпадајуће регистарске ознаке, те да није ни регистровано.

Полиција је возило контролисала 23. октобра у 21.35 часова у добојском насељу Буковачке Чивчије, саопштено је из Полицијске управе Добој.

Страни држављани предати су у даљу надлежност припадницима Сектора криминалистичке полиције добојске Полицијске управе, а саслушани су у просторијама Службе за послове са странцима - Теренској канцеларији Добој.

Полиција у Модричи одузела је аутомобил од возача из Добоја којим је управљао са поништеним возачким испитом, а утврђено је да за неплаћене казне дугује 8.663 КМ.

Возилом „фолксваген“ управљало је лице чији су иницијали С.Ђ, а контролисано је у петак, 22. октобра. Против овог лица биће поднесен захтјев за покретање прекршајног поступка.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана