Vozač uhapšen jer je krijumčario osam migranata u „mercedesu“ sa lažnim tablicama

Srna
Foto: Ilustracija

DOBOJ - Policija je u Doboju uhapsila N.D. iz Bihaća kod kojeg je vozilu pronađeno sedam lica iz Bangladeša i jedno iz Pakistana bez dokumenata.

Tužilac se izjasnio  da navedeno krivično djelo ima obilježje krijumčarenja lica, a putničko vozilo „mercedes“ kojim je upravljalo lice N.D. oduzeto je jer je utvrđeno da se na njemu nalaze nepripadajuće registarske oznake, te da nije ni registrovano.

Policija je vozilo kontrolisala 23. oktobra u 21.35 časova u dobojskom naselju Bukovačke Čivčije, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Strani državljani predati su u dalju nadležnost pripadnicima Sektora kriminalističke policije dobojske Policijske uprave, a saslušani su u prostorijama Službe za poslove sa strancima - Terenskoj kancelariji Doboj.

Policija u Modriči oduzela je automobil od vozača iz Doboja kojim je upravljao sa poništenim vozačkim ispitom, a utvrđeno je da za neplaćene kazne duguje 8.663 KM.

Vozilom „folksvagen“ upravljalo je lice čiji su inicijali S.Đ, a kontrolisano je u petak, 22. oktobra. Protiv ovog lica biće podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana