Ужас у Какњу: Мушкарац насмрт претучен у угоститељском објекту

ГС
Ужас у Какњу: Мушкарац насмрт претучен у угоститељском објекту

Једна особа насмрт је претучена у угоститељском објекту у Какњу, а полиција је ухапсила особу за коју се сумња да је нанијела повреде настрадалом.

Тијело довезено у Хитну

"Дана 19.09.2023. године, у 22:19 сати, у просторије Хитне медицинске помоћи у Какњу довезено је беживотно тијело Н.Ф. (1960.) из Какња. Извршеним прегледом тијела уочено је више физичких повреда за које постоје сумња да су настале насилним путем", саопштено је из МУП-а Зеничко- добојског кантона,

О наведеном догађају упознат је дежурни тужилац Кантоналног тужилаштва ЗДК који је заједно са службеницима Сектора криминалистичке полиције Управе полиције Министарства унутрашњих послова Зеничко-добојског кантона, Специјалне полицијске јединице и Полицијске станице Какањ, изашао на лице мјеста те руководио увиђајним радњама.

"Обављеним разговорима са свједоцима те извршеним оперативним провјерама на терену дошло се до сазнања да се у везу са повређивањем преминулог лица може довести лице Х.Н. (1972.) из Какња које је лоцирано, лишено слободе и над којим је заведена криминалистичка обрада", наводи се у саопћењу.

Тужилац наредио обдукцију

Како је утврђено подузетим активностима на расвјетљавању кривичног дјела, повреде преминулом лицу су нанесене приликом нарушавања јавног реда и мира, у вечерњим сатима, у угоститељском објекту улици Алије Изетбеговића у Какњу- наводе из МУП-а.

По налогу поступајућег тужиоца наложена је обдукција тијела преминулог лица како би се утврдио тачан узрок смрти, преноси Кликс.

Настављају се даљње активности полицијских службеника на документовању извршеног кривичног дјела и утврђивању свих околности под којима је исто извршено.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана