Акција у Требињу: Ухапшено шест особа, пронађена дрога и списак са именима

Srna
Акција у Требињу: Ухапшено шест особа, пронађена дрога и списак са именима

ТРЕБИЊЕ- Шест особа из Требиња ухапшено је у оперативној акцији "Рент-а-кар", усмјереној на спречавање злоупотребе опојних дрога, саопштено је из требињске Полицијске управе.

Ухапшена су лица чији су иницијали Н.М, Ђ.М, Л.П, М.Н, В.Н. и Н.Ћ. у акцији која је јуче завршена, наводи се у саопштењу.

Припадници требињске Полицијске управе претходно су извршили претресе тих лица и путничког аутомобила једног привредног субјекта из Требиња.

- Лица Н.М, Ђ.М, Л.П, М.Н, и В.Н. су лишена слободе након претреса, док је лице иницијала Н.Ћ. пронађено и ухапшено у вечерњим часовима истог дана - истиче се у саопштењу.

Из полиције су навели да су приликом претреса М.Н. пронађене три прецизне дигиталне ваге, папири са забиљешкама о именима и новчаним износима и пластична кутија, укупне тежине 500 грама у којој се налази непозната бијела прашкаста материја.

- Такође је у току акције, 10. марта пронађена и црна транспортна врећа, тежине 22 килограма у којој се налазила дрога марихуана - сканк - истиче се у саопштењу.

Оперативна акција је реализована под надзором Окружног јавног тужилаштва у Требињу и усмјерена је на спречавање злоупотребе опојних дрога на подручју Требиња.

Из Полицијске управе Требиње су нагласили да настављају рад на документовању кривичних дјела из области злоупотребе опојних дрога. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана