Akcija u Trebinju: Uhapšeno šest osoba, pronađena droga i spisak sa imenima

Srna
Akcija u Trebinju: Uhapšeno šest osoba, pronađena droga i spisak sa imenima

TREBINjE- Šest osoba iz Trebinja uhapšeno je u operativnoj akciji "Rent-a-kar", usmjerenoj na sprečavanje zloupotrebe opojnih droga, saopšteno je iz trebinjske Policijske uprave.

Uhapšena su lica čiji su inicijali N.M, Đ.M, L.P, M.N, V.N. i N.Ć. u akciji koja je juče završena, navodi se u saopštenju.

Pripadnici trebinjske Policijske uprave prethodno su izvršili pretrese tih lica i putničkog automobila jednog privrednog subjekta iz Trebinja.

- Lica N.M, Đ.M, L.P, M.N, i V.N. su lišena slobode nakon pretresa, dok je lice inicijala N.Ć. pronađeno i uhapšeno u večernjim časovima istog dana - ističe se u saopštenju.

Iz policije su naveli da su prilikom pretresa M.N. pronađene tri precizne digitalne vage, papiri sa zabilješkama o imenima i novčanim iznosima i plastična kutija, ukupne težine 500 grama u kojoj se nalazi nepoznata bijela praškasta materija.

- Takođe je u toku akcije, 10. marta pronađena i crna transportna vreća, težine 22 kilograma u kojoj se nalazila droga marihuana - skank - ističe se u saopštenju.

Operativna akcija je realizovana pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju i usmjerena je na sprečavanje zloupotrebe opojnih droga na području Trebinja.

Iz Policijske uprave Trebinje su naglasili da nastavljaju rad na dokumentovanju krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana