Ухапшен због крађе камп приколице

Срна
Ухапшен због крађе камп приколице

БАЊАЛУКА - Полиција у Лакташима ухапсила је лице чији су иницијали П.И. из Бањалуке због крађе камп приколице. Ово лице је ухапшенои јуче, а сумњичи се да је украо камп приколицу 18. јуна у мјесту Буковица, на породичном имању оштећеног, чиме је причинио материјалну штету од око 1.500 КМ, саопштено је из Полицијске управе Бањалука.

Код П.И. је пронађена и одузета камп приколица која ће бити враћена власнику, а о свему је Окружно јавно тужилаштво Бањалука.

Полиција је ухапсила лице чији су иницијали А.Ф. из Градишке због постојања основа сумње да је починило два кривична дјела преваре.

Оштећено лице пријавило је полицији у Лакташима да је непознато лице дошло до његове породичне куће, те рекло да продаје столњаке, ушло у кућу, одакле је украло одређену количину новца.

А.Ф. се сумњичи да је у јануару ове године на подручју општине Лакташи починило још једно кривично дјело преваре, на начин да је продавало столњаке, а потом од оштећеног узео новац од 200 евра за један столњак, не вративши кусур.

У току је криминалистичка обрада лица, а о свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана