Uhapšen zbog krađe kamp prikolice

Srna
Uhapšen zbog krađe kamp prikolice

BANjALUKA - Policija u Laktašima uhapsila je lice čiji su inicijali P.I. iz Banjaluke zbog krađe kamp prikolice. Ovo lice je uhapšenoi juče, a sumnjiči se da je ukrao kamp prikolicu 18. juna u mjestu Bukovica, na porodičnom imanju oštećenog, čime je pričinio materijalnu štetu od oko 1.500 KM, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Kod P.I. je pronađena i oduzeta kamp prikolica koja će biti vraćena vlasniku, a o svemu je Okružno javno tužilaštvo Banjaluka.

Policija je uhapsila lice čiji su inicijali A.F. iz Gradiške zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo dva krivična djela prevare.

Oštećeno lice prijavilo je policiji u Laktašima da je nepoznato lice došlo do njegove porodične kuće, te reklo da prodaje stolnjake, ušlo u kuću, odakle je ukralo određenu količinu novca.

A.F. se sumnjiči da je u januaru ove godine na području opštine Laktaši počinilo još jedno krivično djelo prevare, na način da je prodavalo stolnjake, a potom od oštećenog uzeo novac od 200 evra za jedan stolnjak, ne vrativši kusur.

U toku je kriminalistička obrada lica, a o svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana