Ухапшен осумњичени за разбојништво у Дервенти: Радници избио зубе па опљачкао кладионицу

Небојша Томашевић
Foto: Уступљена фотографија

ДОБОЈ – Аднан Хасанбашић (25) из Оџака ухапшен је због сумње да је 9. јануара у Дервенти радници кладионице избио два зуба и опљачкао пословницу, сазнаје „Глас Српске“.

-Полицијски службеници Сектора криминалистичке полиције Полицијске управе Добој и Полицијске станице Дервента су 11. јануара, након дводневног преданог рада предузимајући низ оперативно-тактичких и истражних мјера и радњи идентификовали А.Х. из Оџака, за кога постоји сумња да је 9. јануара, у једној спортској кладионици у Дервенти извршио кривично дјело разбојништво приликом чега је радници на веома бруталан и насилан начин нанијело тешке тјелесне повреде – саопштила је ПУ Добој.

Додато је да је, на основу наредбе Општинског суда Орашје и уз сарадњу са полицијским службеницима Полицијске управе Оџак извршен претрес на двије локације  у Оџаку које користи осумњичени приликом чега је пронађен и одузет гасни пиштољ који је користио током извршења кривичног дјела и други предмети који могу да послуже као доказ у кривичном поступку.

- А.Х. је лишен слободе и након извршене криминалистичке обраде  је 12. јануара, уз Извјештај о извршеном кривичном дјелу разбојништво  предат у надлежност Окружног јавног тужилаштва Добој – пише у саопштењу.

У току је рад на идентификовању и проналаску другог лица које је учествовало у извршењу наведеног кривичног дјела.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана