Uhapšen osumnjičeni za razbojništvo u Derventi: Radnici izbio zube pa opljačkao kladionicu

Nebojša Tomašević
Foto: Ustupljena fotografija

DOBOJ – Adnan Hasanbašić (25) iz Odžaka uhapšen je zbog sumnje da je 9. januara u Derventi radnici kladionice izbio dva zuba i opljačkao poslovnicu, saznaje „Glas Srpske“.

-Policijski službenici Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Doboj i Policijske stanice Derventa su 11. januara, nakon dvodnevnog predanog rada preduzimajući niz operativno-taktičkih i istražnih mjera i radnji identifikovali A.H. iz Odžaka, za koga postoji sumnja da je 9. januara, u jednoj sportskoj kladionici u Derventi izvršio krivično djelo razbojništvo prilikom čega je radnici na veoma brutalan i nasilan način nanijelo teške tjelesne povrede – saopštila je PU Doboj.

Dodato je da je, na osnovu naredbe Opštinskog suda Orašje i uz saradnju sa policijskim službenicima Policijske uprave Odžak izvršen pretres na dvije lokacije  u Odžaku koje koristi osumnjičeni prilikom čega je pronađen i oduzet gasni pištolj koji je koristio tokom izvršenja krivičnog djela i drugi predmeti koji mogu da posluže kao dokaz u krivičnom postupku.

- A.H. je lišen slobode i nakon izvršene kriminalističke obrade  je 12. januara, uz Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu razbojništvo  predat u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Doboj – piše u saopštenju.

U toku je rad na identifikovanju i pronalasku drugog lica koje je učestvovalo u izvršenju navedenog krivičnog djela.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana