Ухапшен дилер: Полиција пронашла импровизовану лабораторију за дрогу

Д.О.
Ухапшен дилер: Полиција пронашла импровизовану лабораторију за дрогу

БАЊАЛУКА - У акцији Полицијске управе Бањалука ухапшен је Александар Дујаковић (30) из Прњавора код кога је полиција пронашла импровизовану лабораторију за дрогу, као и већу количину наркотика, сазнаје "Глас Српске".

Портпарол Полицијске управе Бањалука Данијела Мучибабић рекла је да се он терети за кривична дјела "неовлаштену производња и промет опојних дрога недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја".

- Претресен је стан и друге просторије на подручју општине Прњавора, које осумњичени користи. Том приликом пронађена је импровизована лабораторија за узгој опојне дроге марихуане, 20 стабљика индијске конопље и 1.680 грама марихуане – навела је Мучибабићева.

Она је додала да су пронађене и 62 сјеменке индијске конопље, лампе, двије дигиталне ваге, сјецкалица, пушка, одређена количина муниције, као и други предмети који се могу довести у везу са извршењем ових кривичних дјела.  

- У оквиру овог предмета предузете су све мјере и радње у сарадњи са Окружним јавним тужилаштвом Бањалука, а по наредби Основног суда Прњавор – истакла је Мучибабићева.

У току је криминалистичка обрада ухапшеног.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана