Uhapšen diler: Policija pronašla improvizovanu laboratoriju za drogu

D.O.
Uhapšen diler: Policija pronašla improvizovanu laboratoriju za drogu

BANjALUKA - U akciji Policijske uprave Banjaluka uhapšen je Aleksandar Dujaković (30) iz Prnjavora kod koga je policija pronašla improvizovanu laboratoriju za drogu, kao i veću količinu narkotika, saznaje "Glas Srpske".

Portparol Policijske uprave Banjaluka Danijela Mučibabić rekla je da se on tereti za krivična djela "neovlaštenu proizvodnja i promet opojnih droga nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija".

- Pretresen je stan i druge prostorije na području opštine Prnjavora, koje osumnjičeni koristi. Tom prilikom pronađena je improvizovana laboratorija za uzgoj opojne droge marihuane, 20 stabljika indijske konoplje i 1.680 grama marihuane – navela je Mučibabićeva.

Ona je dodala da su pronađene i 62 sjemenke indijske konoplje, lampe, dvije digitalne vage, sjeckalica, puška, određena količina municije, kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem ovih krivičnih djela.  

- U okviru ovog predmeta preduzete su sve mjere i radnje u saradnji sa Okružnim javnim tužilaštvom Banjaluka, a po naredbi Osnovnog suda Prnjavor – istakla je Mučibabićeva.

U toku je kriminalistička obrada uhapšenog.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana