Ухапшен бивши народни посланик Милан Тубин

ГС
Ухапшен бивши народни посланик Милан Тубин

Познати приједорски политичар и бивши посланик у Народној скупштини Републике Српске Милан Тубин ухапшен је синоћ у том граду због сумње да је учествовао у тучи.

Према информацијама портала СрпскаИнфо, Тубин се потукао са својим сином Марком а потом је напао и полицајце који су дошли да интервенишу по пријави.

- Против Приједорчанина чији су иницијали М.Т. биће поднесен извјештај Окружном јавном тужилаштву јер је одбио да поступи по наређењу полицијског службеника на којег је вербално и физички насрнуо, а приликом хапшења пружао је отпор - саопштено је из приједорске Полицијске управе.

Полицијски службеници су синоћ у 18.20 часова поступили по пријави да је на спортском терену у Приједору у току туча између два лица и утврдили да је ријеч о лицима из овог града М.Т. и М.Т.

Полицијска управа ће Окружном јавном тужилаштву Приједор доставити извјештај против М.Т. због почињеног кривичног дјела напад на службено лице у вршењу дужности, а против оба лица извјештај због кривичног дјела насиље у породици или породичној заједници. 

Подсјећамо, Тубин је у децембру 2021. године у алкохолисаном стању изазвао несрећу у којој је аутомобилом ударио дијете које је том приликом задобило лакше тјелесне повреде.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана