Uhapšen bivši narodni poslanik Milan Tubin

GS
Uhapšen bivši narodni poslanik Milan Tubin

Poznati prijedorski političar i bivši poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Milan Tubin uhapšen je sinoć u tom gradu zbog sumnje da je učestvovao u tuči.

Prema informacijama portala SrpskaInfo, Tubin se potukao sa svojim sinom Markom a potom je napao i policajce koji su došli da intervenišu po prijavi.

- Protiv Prijedorčanina čiji su inicijali M.T. biće podnesen izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu jer je odbio da postupi po naređenju policijskog službenika na kojeg je verbalno i fizički nasrnuo, a prilikom hapšenja pružao je otpor - saopšteno je iz prijedorske Policijske uprave.

Policijski službenici su sinoć u 18.20 časova postupili po prijavi da je na sportskom terenu u Prijedoru u toku tuča između dva lica i utvrdili da je riječ o licima iz ovog grada M.T. i M.T.

Policijska uprava će Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor dostaviti izvještaj protiv M.T. zbog počinjenog krivičnog djela napad na službeno lice u vršenju dužnosti, a protiv oba lica izvještaj zbog krivičnog djela nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici. 

Podsjećamo, Tubin je u decembru 2021. godine u alkoholisanom stanju izazvao nesreću u kojoj je automobilom udario dijete koje je tom prilikom zadobilo lakše tjelesne povrede.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana