У току потрага за несталим лицем из Фоче

Срна
Foto: Архива

ФОЧА - Полиција, спасиоци, ловци и чланови породице интензивно трагају за несталим Алијом Баручијом (58) из села Штуке у фочанској мјесној заједници Козја Лука, саопштено је из Полицијске управе Фоча.

Полицији је јуче пријављено да је Баручија посљедњи пут виђен 30. августа испред породичне куће у селу Штуке када је са својим сетрићима цијепао дрва.

"Нестало лице је висине око 180 центиметара, средње развијене тјелесне конституције, сиједе косе, плавих очију. Задњи пут је виђен у црној мајици, црвеној тренерци и бијелим патикама. Са собом је увијек носио фрулу", наводи се у саопштењу Полицијске управе.

Полицијски службеници извршили су претрагу и претрес терена на дијелу територије општине Фоча, и то шири дио терена око куће у правцу села Тргањци и Родјељ, и локалитета Побирановићи које се налази на пограничном дјелу општине Фоча са територијом Федерације БиХ.

У потрагу су се укључили и припадници Цивилне заштите, Горске служба спасавања Нови Град Сарајево, Спелеоспасилачке службе "Спелео" из Фоче, те чланови локланог Ловачког удружења "Бакић" и породице.

Полицијска управа Фоча замолила је грађане да уколико виде нестало лице или дођу до било каквих сазнања која могу допринијети проналаску несталог лица, пријаве најближој полицијској станици или позивом на бесплатан број телефона 122.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана