U toku potraga za nestalim licem iz Foče

Srna
Foto: Arhiva

FOČA - Policija, spasioci, lovci i članovi porodice intenzivno tragaju za nestalim Alijom Baručijom (58) iz sela Štuke u fočanskoj mjesnoj zajednici Kozja Luka, saopšteno je iz Policijske uprave Foča.

Policiji je juče prijavljeno da je Baručija posljednji put viđen 30. avgusta ispred porodične kuće u selu Štuke kada je sa svojim setrićima cijepao drva.

"Nestalo lice je visine oko 180 centimetara, srednje razvijene tjelesne konstitucije, sijede kose, plavih očiju. Zadnji put je viđen u crnoj majici, crvenoj trenerci i bijelim patikama. Sa sobom je uvijek nosio frulu", navodi se u saopštenju Policijske uprave.

Policijski službenici izvršili su pretragu i pretres terena na dijelu teritorije opštine Foča, i to širi dio terena oko kuće u pravcu sela Trganjci i Rodjelj, i lokaliteta Pobiranovići koje se nalazi na pograničnom djelu opštine Foča sa teritorijom Federacije BiH.

U potragu su se uključili i pripadnici Civilne zaštite, Gorske služba spasavanja Novi Grad Sarajevo, Speleospasilačke službe "Speleo" iz Foče, te članovi loklanog Lovačkog udruženja "Bakić" i porodice.

Policijska uprava Foča zamolila je građane da ukoliko vide nestalo lice ili dođu do bilo kakvih saznanja koja mogu doprinijeti pronalasku nestalog lica, prijave najbližoj policijskoj stanici ili pozivom na besplatan broj telefona 122.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana