Теслићанин ухапшен након осам крађа

Срна
Теслићанин ухапшен након осам крађа

ДОБОЈ - Полиција је у Теслићу ухапсила лице са подручја ове општине чији су иницијали Б.К. осумњичено за осам тешких крађа и за којим је теслићки Основни суд расписао потрагу ради издржавања казне затвора због неплаћених новчаних казни.

Ово лице ухапшено је у петак, 14. јуна, због провала у шест породичних кућа и двије радне машине приликом чега је украло електромоторне уређаје, алате, погонско гориво, акумулаторе и друге предмете, саопштено је из Полицијске управе Добој.

Приликом хапшења пронађена су два пакетића са марихуаном, једна таблета "лепонекс" и једна цјевчица са траговима бијеле прашкасте материје која асоцира на дрогу.

Лицу Б.К. издат је прекршајни налог и предато је полицијским службеницима Окружног центра судске полиције Добој.

Полиција је 14. јуна у Модричи ухапсила лице чији су иницијали А.Б. из Вукосавља због кривичног дјела неовлаштена производња и промет дрога.

Током претреса овог лица и возила и објеката које користи полиција је пронашла и одузела врећицу са марихуаном, дигиталну вагу и друге предмете намијењене за конзумирање дроге на којима су видљиви трагови спида.

Након документовања предмета против лица А.Б. биће достављен извјештај Окружном јавном тужилаштву Добој о извршеном кривичном дјелу.

Полиција је јуче у Модричи ухапсила лице са подручја ове општине са иницијалима С.К. због ремећења Закона о јавном реду и миру, јер је затечено у возилу у алкохолисаном стању и опирало се полицији током хапшења.

Лицу је издат прекршајни налог.

Због вожње у пијаном стању у Добоју је ухапшен возач из овог града чији су иницијали Ф.М. са 1,78 промила алкохола у крви, у Модричи М.С. са подручја Шамца са 1,98 промила, у Станарима С.Ш. са подручја ове општине са 1,80 промила.

Полиција је због одбијања тестирања на дрогу у Добоју ухапсила возача са подручја Модриче А.К.

Наведена лица су ухапшена јуче и издат им је прекршајни налог.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана