Teslićanin uhapšen nakon osam krađa

Srna
Teslićanin uhapšen nakon osam krađa

DOBOJ - Policija je u Tesliću uhapsila lice sa područja ove opštine čiji su inicijali B.K. osumnjičeno za osam teških krađa i za kojim je teslićki Osnovni sud raspisao potragu radi izdržavanja kazne zatvora zbog neplaćenih novčanih kazni.

Ovo lice uhapšeno je u petak, 14. juna, zbog provala u šest porodičnih kuća i dvije radne mašine prilikom čega je ukralo elektromotorne uređaje, alate, pogonsko gorivo, akumulatore i druge predmete, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Prilikom hapšenja pronađena su dva paketića sa marihuanom, jedna tableta "leponeks" i jedna cjevčica sa tragovima bijele praškaste materije koja asocira na drogu.

Licu B.K. izdat je prekršajni nalog i predato je policijskim službenicima Okružnog centra sudske policije Doboj.

Policija je 14. juna u Modriči uhapsila lice čiji su inicijali A.B. iz Vukosavlja zbog krivičnog djela neovlaštena proizvodnja i promet droga.

Tokom pretresa ovog lica i vozila i objekata koje koristi policija je pronašla i oduzela vrećicu sa marihuanom, digitalnu vagu i druge predmete namijenjene za konzumiranje droge na kojima su vidljivi tragovi spida.

Nakon dokumentovanja predmeta protiv lica A.B. biće dostavljen izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu Doboj o izvršenom krivičnom djelu.

Policija je juče u Modriči uhapsila lice sa područja ove opštine sa inicijalima S.K. zbog remećenja Zakona o javnom redu i miru, jer je zatečeno u vozilu u alkoholisanom stanju i opiralo se policiji tokom hapšenja.

Licu je izdat prekršajni nalog.

Zbog vožnje u pijanom stanju u Doboju je uhapšen vozač iz ovog grada čiji su inicijali F.M. sa 1,78 promila alkohola u krvi, u Modriči M.S. sa područja Šamca sa 1,98 promila, u Stanarima S.Š. sa područja ove opštine sa 1,80 promila.

Policija je zbog odbijanja testiranja na drogu u Doboju uhapsila vozača sa područja Modriče A.K.

Navedena lica su uhapšena juče i izdat im je prekršajni nalog.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana