Теслић: Ухапшена два лица из Тешња због крађе возила у Маглају

СРНА
Foto: ГС

ДОБОЈ - Полиција је у Теслићу ухапсила два лица из федералне општине Тешањ чији су иницијали Н.Б. и Е.А.С. која су у Маглају отуђила аутомобил "голф два", који је пронађен и враћен власнику, саопштено је из Полицијске управе Добој.

Наведена лица ухапшена су јуче када је крађа и извршена, а аутомобил пронађен и враћен власнику. На основу захтјева Полицијске станице Добој један данас је на подручју Тешња лишено слободе лице М.Х. из овог града, за које постоји основ сумње да је заједно са лицем Н.Б на подручју Добоја извршило три крађе путничких аутомобила "голф два".

Наведене крађе извршене су 23. и 24. новембра, као и 12. децембра 2021. године. За Н.Б. постоји основ сумње да је у августу 2021. године на подручју Теслића извршило крађу путничког аутомобила "голф два", те да је заједно са М.Х. током новембра 2021. године у Теслићу извршило крађу путничког аутомобила "пасат". Над наведеним лицима у току је криминалистичка обрада након које ће уз извјештај о извршеним кривичним |елима бити предата у надлежност Окружног јавног тужилаштва Добој.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана