Teslić: Uhapšena dva lica iz Tešnja zbog krađe vozila u Maglaju

SRNA
Foto: GS

DOBOJ - Policija je u Tesliću uhapsila dva lica iz federalne opštine Tešanj čiji su inicijali N.B. i E.A.S. koja su u Maglaju otuđila automobil "golf dva", koji je pronađen i vraćen vlasniku, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Navedena lica uhapšena su juče kada je krađa i izvršena, a automobil pronađen i vraćen vlasniku. Na osnovu zahtjeva Policijske stanice Doboj jedan danas je na području Tešnja lišeno slobode lice M.H. iz ovog grada, za koje postoji osnov sumnje da je zajedno sa licem N.B na području Doboja izvršilo tri krađe putničkih automobila "golf dva".

Navedene krađe izvršene su 23. i 24. novembra, kao i 12. decembra 2021. godine. Za N.B. postoji osnov sumnje da je u avgustu 2021. godine na području Teslića izvršilo krađu putničkog automobila "golf dva", te da je zajedno sa M.H. tokom novembra 2021. godine u Tesliću izvršilo krađu putničkog automobila "pasat". Nad navedenim licima u toku je kriminalistička obrada nakon koje će uz izvještaj o izvršenim krivičnim |elima biti predata u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana