Стравичне сцене у Прокупљу: Тројица младића претукли двије д‌јевојке

Телеграф
Стравичне сцене у Прокупљу: Тројица младића претукли двије д‌јевојке

Тројица младића раних двадесетих година претукли су у јутарњим часовима 15. јуна двије д‌јевојке у кафићу у центру Прокупља, а овај догађај је откривен тек накнадно.

Једној од д‌јевојака су поломили нос, али се ништа не би ни сазнало, да због болова, повријеђена д‌јевојка није морала да се јави љекару, неколико дана након инцидента, пише портал Решетка.рс.

Тако су одмах, када је затражила љекарску помоћ, здравствени радници обавијестили полицију.

У Основном јавном тужилаштву у Прокупљу, потврдили су порталу да их је полиција обавијестила, те су наложили доказне радње.

Како пишу, у касним вечерњим сатима, оне су те вечери ушле само да купе цигарете, јер су примијетиле да је отворено. Унутра је било људи.

"Једна дјевојка је отишла у тоалет, а друга је сјела да је сачека. Тада су младићи почели да добацују, вријеђају, а затим су их и физички напали. Дјевојка коју је један од тројице ударио у нос се онесвијестила, те су је изнијели из кафића, а другу су шутирали на улици", препричава свједок инцидента.

Додаје да д‌јевојке од раније нису познавале нападаче, те да су доста старије од њих, а да је у моменту када се све дешавало било још људи у кафићу, који уопште нису реаговали.

Од понед‌јељка ће имати више информација о ономе што се те ноћи догађало, преноси Телеграф.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана