Stravične scene u Prokuplju: Trojica mladića pretukli dvije d‌jevojke

Telegraf
Stravične scene u Prokuplju: Trojica mladića pretukli dvije d‌jevojke

Trojica mladića ranih dvadesetih godina pretukli su u jutarnjim časovima 15. juna dvije d‌jevojke u kafiću u centru Prokuplja, a ovaj događaj je otkriven tek naknadno.

Jednoj od d‌jevojaka su polomili nos, ali se ništa ne bi ni saznalo, da zbog bolova, povrijeđena d‌jevojka nije morala da se javi ljekaru, nekoliko dana nakon incidenta, piše portal Rešetka.rs.

Tako su odmah, kada je zatražila ljekarsku pomoć, zdravstveni radnici obavijestili policiju.

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Prokuplju, potvrdili su portalu da ih je policija obavijestila, te su naložili dokazne radnje.

Kako pišu, u kasnim večernjim satima, one su te večeri ušle samo da kupe cigarete, jer su primijetile da je otvoreno. Unutra je bilo ljudi.

"Jedna djevojka je otišla u toalet, a druga je sjela da je sačeka. Tada su mladići počeli da dobacuju, vrijeđaju, a zatim su ih i fizički napali. Djevojka koju je jedan od trojice udario u nos se onesvijestila, te su je iznijeli iz kafića, a drugu su šutirali na ulici", prepričava svjedok incidenta.

Dodaje da d‌jevojke od ranije nisu poznavale napadače, te da su dosta starije od njih, a da je u momentu kada se sve dešavalo bilo još ljudi u kafiću, koji uopšte nisu reagovali.

Od poned‌jeljka će imati više informacija o onome što se te noći događalo, prenosi Telegraf.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana