Старица која je нађена мртва у бунару починила самоубиство

Н.Т.
Foto: ТВСЈ Приједор

ПРИЈЕДОР – Старица С.С. (72), која је мртва пронађена у бунару у насељу Пејићи код Приједора, највероватније је починила самоубиство,  потврђено је „Гласу Српске“.

Њено тијело извукли су јуче припадници Територијалне ватрогасно-спасилачке јединице Приједор  након што их је њен брат обавијестио о њеном нестанку.

- Брат нестале жене нас је позвао и замолио да провјеримо напуштени бунар у близини њихове куће, јер је посумњао да се у бунару налази леш. Изласком на терен утврђено је да се у бунару налази тијело, након чега су о томе обавијестили полицију, а потом око 19.30 часова извукли тијело- рекао је старјешина поменуте ватрогасне јединице Радован Мартић.

У Полицијској управи Приједор казали су да је увиђајем утврђено да у овом случају нема елемената кривичног дјела.

- Полицијској управи Приједор 3. децембра око 15. 50 часова пријављено је да је у мјесту Пејићи у бунару затечено беживотно тијело лица С.С. из Пејића. Увиђај на лицу мјеста обавили су полицијски службеници ПУ Приједор, а истом је присуствовао и доктор мртвозорник дома здравља Приједор- рекли су у полицији и додали да је о свему обавијештен тужилац Окружног тужилаштва Приједор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана