Starica koja je nađena mrtva u bunaru počinila samoubistvo

N.T.
Foto: TVSJ Prijedor

PRIJEDOR – Starica S.S. (72), koja je mrtva pronađena u bunaru u naselju Pejići kod Prijedora, najverovatnije je počinila samoubistvo,  potvrđeno je „Glasu Srpske“.

Njeno tijelo izvukli su juče pripadnici Teritorijalne vatrogasno-spasilačke jedinice Prijedor  nakon što ih je njen brat obavijestio o njenom nestanku.

- Brat nestale žene nas je pozvao i zamolio da provjerimo napušteni bunar u blizini njihove kuće, jer je posumnjao da se u bunaru nalazi leš. Izlaskom na teren utvrđeno je da se u bunaru nalazi tijelo, nakon čega su o tome obavijestili policiju, a potom oko 19.30 časova izvukli tijelo- rekao je starješina pomenute vatrogasne jedinice Radovan Martić.

U Policijskoj upravi Prijedor kazali su da je uviđajem utvrđeno da u ovom slučaju nema elemenata krivičnog djela.

- Policijskoj upravi Prijedor 3. decembra oko 15. 50 časova prijavljeno je da je u mjestu Pejići u bunaru zatečeno beživotno tijelo lica S.S. iz Pejića. Uviđaj na licu mjesta obavili su policijski službenici PU Prijedor, a istom je prisustvovao i doktor mrtvozornik doma zdravlja Prijedor- rekli su u policiji i dodali da je o svemu obaviješten tužilac Okružnog tužilaštva Prijedor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana