Смрт Бањалучанина Драгана Милетића била насилна, тужилаштво формирало предмет

ГС
Смрт Бањалучанина Драгана Милетића била насилна, тужилаштво формирало предмет

БАЊАЛУКА - Смрт Драгана Милетића из Бањалуке је насилна и наступила је усљед крварења испод тврде мождане опне, а те повреде настају ударцем или ударцима тупотврдог средства (шака и слично).

Саопштено је то из Окружног јавног тужилаштва (ОЈТ) Бањалука и додато да им је Завод за судску медицину Републике Српске доставио  обдукциони налаз и мишљење у вези са смрћу Милетића.

-Према достављеном обдукционом записнику смрт Милетића је насилна и наступила је усљед крварења испод тврде мождане опне, а те повреде настају ударцем/ударцима тупотврдог повредног средства (шака и слично). Тужилаштво је формирало предмет  и у оквиру истог биће спроведена истрага и утврђене све чињенице и околности под којима су настале повреде - наводи се у саопштењу.

Милетић је  био осумњичен за покушај убиства у Бањалуци, а преминуо је прије мјесец у Универзитетском клиничком центру (УКЦ) Републике Српске.

Њему је након хапшења позлило па је завршио у УКЦ-у из којег је тада саопштено да је у тешком стању, а преминуо је 20. априла.

Милетић је ухапшен 2. априла након што је покушао да убије суграђанина у једном угоститељком локалу у Зеленгорској улици у бањалучком насељу Паприковац.

Он је,  како је тада незванично речено дрогиран прво флашом у главу ударио Сашу Ћ.  из Козарске Дубице, а потом ножем у груди убо Драгана С. из Бањалуке.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана