Smrt Banjalučanina Dragana Miletića bila nasilna, tužilaštvo formiralo predmet

GS
Smrt Banjalučanina Dragana Miletića bila nasilna, tužilaštvo formiralo predmet

BANjALUKA - Smrt Dragana Miletića iz Banjaluke je nasilna i nastupila je usljed krvarenja ispod tvrde moždane opne, a te povrede nastaju udarcem ili udarcima tupotvrdog sredstva (šaka i slično).

Saopšteno je to iz Okružnog javnog tužilaštva (OJT) Banjaluka i dodato da im je Zavod za sudsku medicinu Republike Srpske dostavio  obdukcioni nalaz i mišljenje u vezi sa smrću Miletića.

-Prema dostavljenom obdukcionom zapisniku smrt Miletića je nasilna i nastupila je usljed krvarenja ispod tvrde moždane opne, a te povrede nastaju udarcem/udarcima tupotvrdog povrednog sredstva (šaka i slično). Tužilaštvo je formiralo predmet  i u okviru istog biće sprovedena istraga i utvrđene sve činjenice i okolnosti pod kojima su nastale povrede - navodi se u saopštenju.

Miletić je  bio osumnjičen za pokušaj ubistva u Banjaluci, a preminuo je prije mjesec u Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) Republike Srpske.

Njemu je nakon hapšenja pozlilo pa je završio u UKC-u iz kojeg je tada saopšteno da je u teškom stanju, a preminuo je 20. aprila.

Miletić je uhapšen 2. aprila nakon što je pokušao da ubije sugrađanina u jednom ugostiteljkom lokalu u Zelengorskoj ulici u banjalučkom naselju Paprikovac.

On je,  kako je tada nezvanično rečeno drogiran prvo flašom u glavu udario Sašu Ć.  iz Kozarske Dubice, a potom nožem u grudi ubo Dragana S. iz Banjaluke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana