Шиповљанка „реноом“ ударила малољетног пјешака па побјегла

Небојша Томашевић
Шиповљанка „реноом“ ударила малољетног пјешака па побјегла

МРКОЊИЋ ГРАД - Шиповљанка Ј.К. осумњичена је да је возилом "рено" ударила малољетног пјешака и након тога побјегла.

Несрећа се десила рано јутрос, а како је саопштено из Полицијске управе Мркоњић Град осумњичена је брзо идентификована и пронађена.

- Полицији је пријављено да се око 7.50 часова регионалном путу Мркоњић Град-Црна Ријека, у мјесту Бјелајце,  догодила саобраћајна незгода у којој су учествовали малољетни пјешак из Мркоњић Града и непознато лице са непознатим возилом које се удаљило са лица мјеста.  У овој незгоди  пјешак је задобио тјелесне повреде, а прва помоћ му је указана у Дому здравља Мркоњић Град, након чега је превезен у Универзитетски клинички центар (УКЦ) Републике Српске - наводи се у саопштењу.

Додаје се да су брзом реакцијом полицијских службеника и оперативним радом на терену полицијски службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Мркоњић Град пронашли  и идентификовали лице Ј.К. које је приликом саобраћајне незгоде управљало  аутомобилом „рено“.

-Увиђај су извршили полицијски службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Мркоњић Град. Рад на документовању саобраћајне незгоде је у току-саопштено је из полиције.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана