Šipovljanka „renoom“ udarila maloljetnog pješaka pa pobjegla

Nebojša Tomašević
Šipovljanka „renoom“ udarila maloljetnog pješaka pa pobjegla

MRKONjIĆ GRAD - Šipovljanka J.K. osumnjičena je da je vozilom "reno" udarila maloljetnog pješaka i nakon toga pobjegla.

Nesreća se desila rano jutros, a kako je saopšteno iz Policijske uprave Mrkonjić Grad osumnjičena je brzo identifikovana i pronađena.

- Policiji je prijavljeno da se oko 7.50 časova regionalnom putu Mrkonjić Grad-Crna Rijeka, u mjestu Bjelajce,  dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali maloljetni pješak iz Mrkonjić Grada i nepoznato lice sa nepoznatim vozilom koje se udaljilo sa lica mjesta.  U ovoj nezgodi  pješak je zadobio tjelesne povrede, a prva pomoć mu je ukazana u Domu zdravlja Mrkonjić Grad, nakon čega je prevezen u Univerzitetski klinički centar (UKC) Republike Srpske - navodi se u saopštenju.

Dodaje se da su brzom reakcijom policijskih službenika i operativnim radom na terenu policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Mrkonjić Grad pronašli  i identifikovali lice J.K. koje je prilikom saobraćajne nezgode upravljalo  automobilom „reno“.

-Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Mrkonjić Grad. Rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode je u toku-saopšteno je iz policije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana