Синови Раме Исака претукли мушкарца

Аваз
Синови Раме Исака претукли мушкарца

Арнел и Алдин Исак, синови Раме Исака, федералног министра унутрашњих послова, претукли су мушкарца у Зеници на бензинској пумпи "ДХД", потврђено је за портал "Аваза" из полиције.

- У том догађају учествовали су А.Ј., рођен 1998. године са једне стране, док су са друге стране учествовали Д.А., рођен 2004. године, И.А., рођен 1996. године и И.А., рођен 2000. године, сви из Зенице, којом приликом је лице А.Ј. задобило тешке тјелесне повреде, које су констатоване у Кантоналној болници Зеница. О свему наведеном је обавијештен дежурни тужилац Кантоналног тужилаштва Зеничко-добојског кантона по чијим упуствима су лица Д.А, И.А. и И.А. испитана у својству осумњичених, а након комплетирања свих доказа и обавјештења против истих ће Кантоналном тужилаштву Зеничко-добојског кантона бити достављен извјештај о почињеном кривичном дјелу "Учествовање у тучи - речено је из полиције порталу "Аваза". 

Портал "Аваза" сазнаје да су чланови породице Исак у четири сата ујутро долазили у полицијску станицу у Зеници, да се овај догађај не евидентира односно да се не уносе никакви подаци о породици Исак. 

Такође, напрасно је избрисан и снимак с надзорних камера које су забиљежиле актере овог инцидента. Портал "Аваза" сазнаје да је мушкарац којег су претукли осуђеник и да је казну служио у КПЗ Зеница. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана