Sinovi Rame Isaka pretukli muškarca

Avaz
Sinovi Rame Isaka pretukli muškarca

Arnel i Aldin Isak, sinovi Rame Isaka, federalnog ministra unutrašnjih poslova, pretukli su muškarca u Zenici na benzinskoj pumpi "DHD", potvrđeno je za portal "Avaza" iz policije.

- U tom događaju učestvovali su A.J., rođen 1998. godine sa jedne strane, dok su sa druge strane učestvovali D.A., rođen 2004. godine, I.A., rođen 1996. godine i I.A., rođen 2000. godine, svi iz Zenice, kojom prilikom je lice A.J. zadobilo teške tjelesne povrede, koje su konstatovane u Kantonalnoj bolnici Zenica. O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Zeničko-dobojskog kantona po čijim upustvima su lica D.A, I.A. i I.A. ispitana u svojstvu osumnjičenih, a nakon kompletiranja svih dokaza i obavještenja protiv istih će Kantonalnom tužilaštvu Zeničko-dobojskog kantona biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu "Učestvovanje u tuči - rečeno je iz policije portalu "Avaza". 

Portal "Avaza" saznaje da su članovi porodice Isak u četiri sata ujutro dolazili u policijsku stanicu u Zenici, da se ovaj događaj ne evidentira odnosno da se ne unose nikakvi podaci o porodici Isak. 

Takođe, naprasno je izbrisan i snimak s nadzornih kamera koje su zabilježile aktere ovog incidenta. Portal "Avaza" saznaje da je muškarac kojeg su pretukli osuđenik i da je kaznu služio u KPZ Zenica. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana