Сарајка ухапшена због учешћа у убиству Ранка Ескобара, уочи злочина тражила посао дадиље

ГС
Сарајка ухапшена због учешћа у убиству Ранка Ескобара, уочи злочина тражила посао дадиље

БЕОГРАД – Држављанка БиХ Азра Шабановић (22) , која је ухапшена у Сарајеву због сумње да је помагала у ликвидацији Ранка Радошевића (54) званог Ескобар из Никшића, мјесец и по прије него што је Ескобар убијен тражила је посао бејбиситерке у Београду на једној „Фејсбук“ групи за чување дјеце.

Она је осумњичена да је заједно са Марком Пјановићем, такође из Брчког, дан прије убиства Ескобара, састала са Радаошевићем једном паркингу те су се представили као купци аутомобила и договорили с Ранком Радошевићем да се сутрадан у 11 сати нађу на бензинској пумпи у Рушњу, гдје би обавили купопродају аутомобила, пишу медији у Србији.

Умјесто њих, на пумпу су дошли убице Лука В. (35) и Стефан З. (28) који су са  седам хитаца убили Радошевића.

Српски медији наводе да је Шабановићева 26. јануара наводно покушала да нађе посао дадиље на „Фејсбук“ групи која броји више од 10.000 чланова и истакла да има дугогодишње искуство у чувању дјеце.

-Драге маме, моје име је Азра, студенткиња сам мастер студија социологије у Сарајеву. Тренутно сам у Београду, а понекад бих због испита морала на дан-два у Сарајево. Имам дугогодишње искуство у чувању дјеце, а донедавно сам чувала четверо у једној породици. Локацијски би ми највише одговарао Земун и околина Земуна, али ако има линија до места становања, онда нема проблема. Ако требате некога да чува ваше малишане, обратите ми се. Лијеп поздрав свима - написала је у групи.

Након хапшења Шабановићеве, огласила се администраторkа групе.

-Драги чланови, морам с вама подијелити линк и још једном поновити да добро провјерите кога запошљавате. Надам се да нико из наше групе није радио са поменутом дјевојком. Ухапшена је, напустила је групу прије три дана, али је дуго давала огласе и тражила посао - написала је администраторка.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана