Sarajka uhapšena zbog učešća u ubistvu Ranka Eskobara, uoči zločina tražila posao dadilje

GS
Sarajka uhapšena zbog učešća u ubistvu Ranka Eskobara, uoči zločina tražila posao dadilje

BEOGRAD – Državljanka BiH Azra Šabanović (22) , koja je uhapšena u Sarajevu zbog sumnje da je pomagala u likvidaciji Ranka Radoševića (54) zvanog Eskobar iz Nikšića, mjesec i po prije nego što je Eskobar ubijen tražila je posao bejbisiterke u Beogradu na jednoj „Fejsbuk“ grupi za čuvanje djece.

Ona je osumnjičena da je zajedno sa Markom Pjanovićem, takođe iz Brčkog, dan prije ubistva Eskobara, sastala sa Radaoševićem jednom parkingu te su se predstavili kao kupci automobila i dogovorili s Rankom Radoševićem da se sutradan u 11 sati nađu na benzinskoj pumpi u Rušnju, gdje bi obavili kupoprodaju automobila, pišu mediji u Srbiji.

Umjesto njih, na pumpu su došli ubice Luka V. (35) i Stefan Z. (28) koji su sa  sedam hitaca ubili Radoševića.

Srpski mediji navode da je Šabanovićeva 26. januara navodno pokušala da nađe posao dadilje na „Fejsbuk“ grupi koja broji više od 10.000 članova i istakla da ima dugogodišnje iskustvo u čuvanju djece.

-Drage mame, moje ime je Azra, studentkinja sam master studija sociologije u Sarajevu. Trenutno sam u Beogradu, a ponekad bih zbog ispita morala na dan-dva u Sarajevo. Imam dugogodišnje iskustvo u čuvanju djece, a donedavno sam čuvala četvero u jednoj porodici. Lokacijski bi mi najviše odgovarao Zemun i okolina Zemuna, ali ako ima linija do mesta stanovanja, onda nema problema. Ako trebate nekoga da čuva vaše mališane, obratite mi se. Lijep pozdrav svima - napisala je u grupi.

Nakon hapšenja Šabanovićeve, oglasila se administratorka grupe.

-Dragi članovi, moram s vama podijeliti link i još jednom ponoviti da dobro provjerite koga zapošljavate. Nadam se da niko iz naše grupe nije radio sa pomenutom djevojkom. Uhapšena je, napustila je grupu prije tri dana, ali je dugo davala oglase i tražila posao - napisala je administratorka.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana